Myymäläkorit ja muut myymäläkalusteet Malkavuorelta – kestävää kotimaista huippulaatua Järvenpäästä

Ota yhteyttä!

Markkinointi Malkavuori Oy valmistaa laadukkaat myymäläkorit, myyntipöydät ja muut kalusteet myymäläliiketoimintaa helpottamaan. Tällä sivulla voit tutustua valmistuotteisiin, joita toimitamme Järvenpään varastostamme kaikkialle Suomeen.

Tilauksesta suunnittelemme ja valmistamme tuotteita myös asiakkaiden omien toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoja!

Katso yhteystietomme

Myyntipöydät ja myymälälavat menekkiä edistämään

Meiltä löydät juuri sopivat myyntipöydät moneen eri käyttötarkoitukseen, aina rauta-, sisustus- ja puutarhaosastojen tuotteiden esillepanosta kesäpihoille. Perusmyyntipöytien lisäksi myymme erikoisempiinkin tiloihin ja tarpeisiin soveltuvia pöytiä, kuten esimerkiksi konsulenttipöytiä ja maalipöytiä.

Myymälälavat, lavakaulukset ja lavanreunukset

Käsittelyä kestävät metalliset myymälälavamme ovat edustavan näköinen vaihtoehto perinteisille puulavoille. Meiltä löydät myös erikokoiset lavakaulukset tuotteiden näyttävään esillepanoon. Tarjolla on niin suosittu 60x80-koon lavakaulus kuin lavakauluksia suuremmillakin mitoilla. Alas taittuvalla puoliportilla varustetut lavakaulukset viimeistellään pulverimaalauksella tai sinkillä. Lisäksi tarjoamme helposti siirreltävät lavanreunukset.

Kylmäkalustekorit

Kestävien kylmäkalustekorien avulla saat elintarvikkeet houkuttelevasti esille! Nämä korit ovat käytännöllinen valinta esimerkiksi hevi-osastolle, lihalle ja lihajalosteille, eineksille sekä juustoille. Meiltä löydät myös helposti puhdistettavat laarikorit, taloudelliset myyntihäkit sekä sinkillä ja lakalla viimeistellyt jäätelökorit.

Kukkakalusteet

Varmista, että kukkaloisto pääsee oikeuksiinsa! Meiltä löydät pienet ja suuret kukkamyyntitelineet, kukkaämpäritelineet sekä kukkapöydät. Mitoituksesta voidaan sopia joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Massakorit ja -telineet

Iskurit, kummelit, laarikorit ja tarjoustelineet ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja vaikuttavaan esillepanoon ja hävikin minimoimiseen. Laadukkaat korituotteemme on viimeistelty sinkillä tai pulverimaalauksella, ja kokoja on saatavilla monipuolisesti aina pyörivistä pikku-kummeleista suuriin kuusikulmaisiin iskureihin. Korit sopivat muun muassa tarjoustuotteille, poistokoreiksi sekä hyllynpäätyjen esillepanoon.

Muut tuotteet

Laaja valikoimamme käsittää myös esimerkiksi reseptien ja tuoteluetteloiden esillepanoon soveltuvat kansiotelineet, pattereiden palautuslaatikkotelineet, tehotaso-konsulenttipöytien säilytys- ja kuljetusvaunut, tekstiilinkuljetusrekit sekä vaatepuutelineet. 


Jos juuri etsimäsi kaltaista tuotetta ei löydy valikoimastamme, voimme yhdessä suunnitella ja teettää tarpeidesi mukaisen kalusteen. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja! Palvelemme Järvenpäässä sijaitsevasta toimipisteestämme käsin ympäri Suomen.

Tutustu tuoteluetteloomme